Konsulent arbejde

Billedet øverst er for at illustrere at – min holdning – er at de mange moderne gimbals der idag bliver brugt til at “flyve” ( lave billeder der ser ud til at flyve ) kræver en del mere eftertanke, end bare at tænde kamera og gimbal.

Som eksempel foreslår jeg i stedet at bruge professionelle gimbals som den på billedet.
Motivation er at den er målrettet narrativ brug af kamera og ikke bare tilbyder at kameraet “kan pege lige ud”, eller “dreje ved hjælp af en motor, der altid kører i samme hastighed”.

Et alternativ er den Jib der er herunder.
I begge tilfælde emner jeg har holdninger til, hvorfor mit arbejde som konsulent da også er voksende.

Her en rigtig god ide – Virksomheden havde brug for at kunne “flyve et kamera”, uden at skulle bruge en kran. Denne korte jib blev løsningen

Så skulle jeres virksomhed har behov for en konsulent i forhold til jeres visuelle udvikling, input i forhold jeres eksisterende udtryk, en holdning til jeres visuelle impact eller kommunikation, kunne det sagtens tænkes at jeg kan hjælpe.

Jeg har ydermere en omfattende indsigt i både hardware, studier og teknologi, hvorfor jeg kan bruges til at komme med indspark i forhold til potentielle investeringer.
Også de mere budget venlige af slagsen.

Jeg har både været inde over medietræning med fokus på levering af indhold ( typisk styret af journalister ) eller visuel fremtoning ( noget jeg ved en masse om )

Mit skrive arbejde ( web site og en række fag medier ) har – blandt andet – betydet at jeg har holdt endog meget øje med den teknologiske udvikling inden for broadcast, streaming og teknik til TV og “film” produktion, i en periode.

Ring 53670053 hvis der skulle være behov for en ekstern kommentar.


Her en location til et B2B indslag for en større udenlandsk virksomhed.