RED Komodo Panasonic EVA glas og pænt meget mere

Er du en kollega, eller en virksomhed der leder efter et specielt looks, et sjovt glas, fedt lys, eller et kamera der er suverænt, er du havnet det helt rigtige sted.

jeg har – på det sidste – investeret i en masse “glas”, i endnu mere lys, og i et nyt kamera.

Jeg er leveringsdygtig i alt fra openface og fresnell HMI til Kino Flo Barfly lys

Så hvis du leder efter et moderne Cine look:
Er mine Tokina Zooms ( s35 ), en 11-20mm T2.9 og en 25-75mm T2.9 ( begge enten med PL eller EF mount
Ellers kan mine Zeiss fra 25mm f2 til 100mm f2 ( der er en 35mm f1,4 og en 85mm ligeledes 1,4 på vej i posten ) alle med EF mount, hjælpe.
Er du til Leica R’s kan jeg levere alt fra 19mm til 250mm f4 ( der alle bliver rigtigt sjove med min Metabones booster, hvis du er på S35 )
Er du frisk på at eksperimentere, er min nyeste investering, en bunke 19-135mm LTM og FL glas din mulighede ( igen er der booster til FL men ikke LTM og kun på RF mount )
Leder du efter brede kniv skarpe Sigma‘er, der kan metabone boostes på S35, er jeg med fra 14mm og op til 35mm

Indtil videre bruger jeg fortsat min Atomos Inferno som monitor på mit Komodo – planen er en SmallHD Cine7 med software på, snart

Leder du efter Lys kan jeg også hjælpe
Jeg har en bunke Kino Flo, typisk 4×4 banker, men også 1×4, 1×2 og et par 200/400 BarFly’s, samt et par HMI’er ( 200w ( openface, specielt sjov i Wafer ) og 575W) og et par Arri 650’ere

Som pointeret lejer jeg også et par kameraer ud
Mit EVA kan lejes uden operatør, mens mit Komodo – indtil videre – kræver at jeg følger med.

Der er helt sikkert meget mere.
Ring på 53670053 og hør mere, når det er relevant.

Glemte helt at jeg også har et par Hollywood Black Magic og Glimmerglas filtre der dækker mit clamp on mount. Alt glas herfra har en front på 95mm

Skulle det – forresten – være relevant, er jeg formodentligt den eneste i Europa, der stadig kan levere Kino flo’s farvede rør.
Ligger ( cirka ) inde med lyserød, rød, Deep Blue ( ikke Blue Key ) Guld, grøn ( primær ikke til chroma key ), Sort lys og lidt til. Mener at jeg har ( cirka ) 8 rør af hver farve.
Ring hvis relevant.

Her lige et billede lavet med de blå rør

Som jeg husker det, var der dagslys i vinduerne, hvorfor refleks i briller, understreger hvordan Kino Flo’s farvede rør kan noget helt andet end moderne LED lamper